Ξεκίνημα σε ασφαλείς συνθήκες

11ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/9/2020:

Ο Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14/9/2020. Για την αποφυγή συγχρωτισμού οι γονείς δεν θα μπουν στο σχολείο. Ο Αγιασμός θα γίνει στον αύλειο χώρο του σχολείου στις 10:30 με εκπροσώπηση μαθητών και εκπαιδευτικών.

Στη συνέχεια ο ιερέας θα επισκεφθεί όλες τις αίθουσες της σχολικής μονάδας, όπου θα παρευρίσκονται οι λοιποί μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί.

Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στο σχολείο στις 8:15 και θα μπουν κατευθείαν στις αίθουσές τους με τη συνοδεία εκπαιδευτικών του σχολείου.

Τα παιδιά θα έρθουν με τσάντες για την παραλαβή των βιβλίων τους. Θα σχολάσουν περίπου στις 11:15 τμηματικά ανά τάξη ξεκινώντας από την Α.

Κατά την προσέλευση και την αποχώρηση παρακαλούμε να τηρείτε αποστάσεις ασφαλείας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η μάσκα είναι υποχρεωτική για όλους, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και την ΚΥΑ.

Σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο.

 

11ο Δ.Σ. Αργυρούπολης

Το σχολείο μας θα υποδεχθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 τους μαθητές τους για την έναρξη μιας σχολικής χρονιάς ιδιαίτερης λόγω της πανδημίας. Το σχολείο μας έχει λάβει με τη μέγιστη επιμέλεια όλα τα μέτρα που έχουν υποδείξει οι αρμόδιοι φορείς, ώστε να λειτουργήσει ως ένα ασφαλές σχολείο. Δείτε παρακάτω χρήσιμα στοιχεία για τους μαθητές, τους γονείς αλλά και γενικότερα για την COVID-19. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και ελπίζουμε ότι με σύνεση, υπομονή και τήρηση των μέτρων σύντομα η σχολική ζωή θα ξαναβρεί τους παλιούς καλούς ρυθμούς της!

Αφίσες – Ενημερωτικά Φυλλάδια για τον Covid-19

  1. Ο Μασκούλης 1
  2. Ο Μασκούλης 2
  3. Μάσκα για όλους