Ενημέρωση

30-05-2020  Επιστροφή στο σχολείο  Δευτέρα 01-06-20

 

11ο Δ.Σ. Αργυρούπολης

Λειτουργία του Σχολείου μας από Δευτέρα 1/6/2020

Σχετικά με τη λειτουργία του σχολείο από 1/6/2020 έως 26/6/2020, και σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ 63417/ΓΔ4/ 26-5-2020 και τος οδηγίες του ΕΟΔΥ, τα μαθήματα στις τάξεις με αριθμό μαθητών έως 15 θα γίνονται καθημερινά. Στις υπόλοιπες τάξεις οι μαθητές θα προσέρχονται σε ομάδες ως εξής:

Κάντε κλικ εδώ  για αναλυτικές οδηγίες

Λίστα με όσα δεν πρέπει να ξεχνάτε! 

από τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας

14-05-20 Ενημέρωση για τις εγγραφές στην Α’ Δημοτικού

Οι εγγραφές των μαθητών στην Α΄ τάξη Δημοτικού για τη σχολική χρονιά 2020-2021 γίνονται από 15 έως και 29 Μαϊου 2020.

Οι ώρες προσέλευσης είναι 10:00 έως 12:30, ή κατόπιν ραντεβού.

Οι γονείς που δεν μπορούν να προσέλθουν στο σχολείο, μπορούν να στείλουν τα δικαιολογητικά στο μέιλ του σχολείου και να επικοινωνούν τηλεφωνικά για να επιβεβαιώσουν την παραλαβή τους από το σχολείο.

Παρακαλούμε κατά την προσέλευση στο σχολείο να τηρούνται τα μέτρα  αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) (https://eody.gov.gr/covid-19-odigies-gia-ti-chrisi-maskas-apo-to-koino/).

Ως εκ τούτου, παρακαλείστε ως προς την πιστή τήρηση των προτεινόμενων μέτρων. 

Η εγκύκλιος του Υπουργείου για τις εγγραφές και τα δικαιολογητικά εδώ :  Εγγραφές Δημοτικού 2020-2021

Τα έντυπα Φοίτησης (Ατομικό Δελτίο Υγείας, Αίτηση Εγγραφής και Αίτηση για ολοήμερο) θα τα βρείτε στην Ιστοσελίδα του σχολείου  και στο μενού ΜΑΘΗΤΕΣ-> ΕΝΤΥΠΑ ΦΟΙΤΗΣΗΣ

26-04-20 Ενημέρωση για Σύγχρονη-Ασύγχρονη Εκπαίδευση  

Σχετικά με την ασύγχρονη εκπαίδευση:

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας έχουν δημιουργήσει τις ψηφιακές τους τάξεις στις  ηλεκτρονικές πλατφόρμες eclass και eme .

Οι μαθητές θα πρέπει να μπαίνουν καθημερινά στις ψηφιακές τάξεις των εκπαιδευτικών ώστε να ενημερώνεται για νέο υλικό που έχει προστεθεί και να ανταποκρίνεται σε όσα ζητάνε οι εκπαιδευτικοί.

 

Σχετικά με την σύγχρονη εκπαίδευση:

Η σύγχρονη εκπαίδευση θα υλοποιηθεί μέσα από την πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων Webex που προτείνει το υπουργείο Παιδείας.  Θα ενημερωθείτε σύντομα για τις ώρες και τις τάξεις που θα πραγματοποιηθεί.

Παρακαλώ ενημερωθείτε εδώ για τους κανόνες που θα πρέπει να τηρούν οι μαθητές και για τις οδηγίες σύνδεσης μαθητή στην πλατφόρμα Webex.

Ενημερωτικό-Κανόνες σύνδεσης στη Webex : Εδώ

Οδηγίες σύνδεσης μαθητή στη webex : Οδηγός Μαθητή για τo webex