07-12-2023  Η σχολική μας βιβλιοθήκη οργανώνει ένα Κυνήγι Θησαυρού  

Με την ευκαιρία των 100 χρόνων από τη γέννηση των δυο αγαπημένων συγγραφέων η σχολική μας βιβλιοθήκη διοργανώνει ένα παιχνίδι αναζήτησης βιβλίων της Ζωρζ Σαρή και της Άλκης Ζέη που κρύβονται στα ράφια της.

Ανακάλυψε όσα περισσότερα βιβλία μπορείς και δανείσου όποιο βιβλίο σ’ εντυπωσιάζει για να ταξιδέψεις κι εσύ στον δικό τους κόσμο. Και όχι μόνο….                                                                                      Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες κάθε βιβλίου θα ανακαλύψεις κι ένα μυστικό για τη ζωή τους!

                            Σε περιμένουμε !!!  

20-11-2023  Η Σχολική δανειστική μας βιβλιοθήκη ανοίγει   

Σήμερα, 20 Νοεμβρίου, ημέρα  του Παιδιού , η σχολική μας βιβλιοθήκη είναι έτοιμη να υποδεχτεί όλους τους παλιούς και νέους της φίλους.

Πάρτε μια γεύση από τους τίτλους που φιλοξενεί με μια  περιήγηση με τους κωδικούς σας στην ψηφιακή μας πλατφόρμα και μετά ανακαλύψτε εκατοντάδες ακόμα βιβλία που κρύβει στα ράφια της με μια επίσκεψη στην ανανεωμένη μας αίθουσα.

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, λοιπόν, σας περιμένουμε με τους δασκάλους σας να γνωρίσετε τη νέα μας γωνιά, να ξεφυλλίσετε και να περιεργαστείτε τα βιβλία που σας εντυπωσιάζουν, να διαβάσετε αν θέλετε κάποιες σελίδες τους και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Σας ευχόμαστε καλά ταξίδια  στον κόσμο της φαντασίας και της γνώσης!

Ο σύνδεσμος για την δανειστική βιβλιοθήκη μας: 

http://lib11dimargyroupoli.mysch.gr/    

10-10-2023 Σύνδεση με τις σχολικές βιβλιοθήκες του ΠΣΔ   myLib

Σύντομα το σχολείο μας θα συνδεθεί με την εφαρμογή διαχείρισης βιβλιοθήκης myLib που φιλοξενείται στο ΠΣΔ  και απευθύνεται σε όλες τις σχολικές μονάδες στην Ελλάδα.

Πρόκειται για μια εφαρμογή που διευκολύνει τη διαχείριση των βιβλίων, των δανεισμών και των μελών της βιβλιοθήκης.  

Ο σύνδεσμος για την δανειστική βιβλιοθήκη μας: 

http://lib11dimargyroupoli.mysch.gr/ 

Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα ….